आवश्यक सुचना।

कोरोना वायरस से बचने के लिए अपने घर पर ही रहें। कोरोना वायरस से लड़ने में अपना सहयोग दें। सरकार के निर्देशों और Lockdown का पालन करें धन्यवाद। Author- आकाश यादव।

High Hill Ke Sandle Lyrics - Khesari Lal Yadav - हाई हिल के सैंडिल।

High Hill Ke Sandil Lyrics.

Song : High Heel Ke Sendil.
Singer : Khesari Lal Yadav & Antra Singh Priyanka.
Lyrics : Akhilesh Kashyap.
Music : Shyam Sundar(Aadishakti Films)
Digital : Vicky Yadav.
Producer : Manoj Mishra.
Company/Label : Aadishakti Films.
Digital Partner : Mars Entertainment.
High Hill Ke Sandil Lyrics, खेसारी लाल यादव का एक अलग अंदाज़ में गाया गया एक नया गाना है, जिसमे खेसारी लाल यादव और अन्तरा सिंह प्रियंका कुछ नए अंदाज़ में गाते हुए नज़र आ रहे हैं। 

इस के लिरिक्स को लिखा है - Akhilesh Kashyap ने और Music दिया है - ,श्याम सुन्दर ने। इस गाने को Aadishakti Films के official यूट्यूब चैनल पर अपलोड किया गया है।

High Hill Ke Sandle Lyrics - Khesari Lal Yadav - हाई हिल के सैंडिल।

Man Pe Kahe Na Control Kaila.

Aay ?

Kand Hamra Sange Anmol Kaila.

Kekra Sange Kari ?

Ae !

Man Pe Kahe Na Control Kaila.

Kand Hamra Sange Anmol Kaila.

Banechar Lekha Dasa Bana Ke Aile.

Are Bada Majbur Tu Deewana Kaile.

Bauraah Kahin Ka !

Hamare Karam Me Te Pagali Likhaile.

Hamra Se Sundar Thodi Mili.

Ae !

Tutale Chappal Penhi Mile Chali Aile.

Are Tohre Nu Kida Katat Rahe !

Aa Tohra Na Kate La ?

Hamre Karam Me Tu Bokawa Likhaya Hai.

Aadhi Raat Bol Kahe Mile Ko Bulaya Hai.

Aay ?

High Heel Ke Sandal Tor Ka Bhail Re.

Aa Dhaile Nu Ba !

Ki Feka Gail Re ?

Dabe Paaw Hum Aawat Rahi Diyawa Buta Ke.

Jaan Jayit Mummy Humke Marit Lota Ke.

Tohri Maai Ke !

Ka ?

Pranaam Karenge !

Tab Thik Ba !

Duwara Pa Khelat Rahe PUBG Chhotka Bhai Ho.

Aail Bani Mile Hum Lukayi Ho.

Tor Bhaiyo Kam Naikhe !

Tur Delu Dilawa Ke Ae Mor Baachi.

Tohre La Phool Leke Aini Bhar Khaachi.

Are Phool Sunghala Se Kaam Chali ?

Besharmi Ke Sab Had Paar Kaile.

Kaise Kaise Aini Ba Bukhaar Dhaile.

CroCine Kha !

Aa Hamare Karam Me Te Banari Likhaile.

Chup Raha !

Aisan Taisan Mat Bola.

Aa Tutahi Chapal Penhi Mile Chali Aile.

Ae !

Are Hamare Karam Me Tu Bokawa Likhaya Hai.

Aadhi Raat Bol Kahe Mile Ko Bulaya Hai.

Chare Khatir.

Baur Bani Niman Tohra Dil Me Bani Chhapal.

Bilkul Sahi !

Chehra Chhodi Nihare La Chappal.

Pari Jas Roop Tohar Lagat Rahe Hardam.

Bhailu Chhurchhuri Bola Kahe Hamar Item.

Kahe Hamar Item ?

Dehiya Pa Kapada Tor Baate Maile.

Akhilesh Khesari Tu Lagala Faile.

Aay ?

Aa Hamare Karam Me Chhuchhunari Likhaile.

Chup Raha !

Apne Bada Chhuchhunar !

Aa Tutahi Chapal Penhi Mile Chali Aile.

Ta Ka Karati ?

Bola Na !

Are Hamare Karam Me Tu Padawa Likhaya Hai.

Ka ?

Aadhi Raat Bol Kahe Mile Ko Bulaya Hai.

Jawaniya Pa Chokar Chhit Deb.

Naak Duba Ke Mar Jaihe.

High Hill Ke Sandle Lyrics In Hindi.

मन प काहे न कंटरोल कईल। 

का?

काण्ड हमरा संघे अनमोल कईल। 

केकरा संघे करीं?

ए। 

मन प काहे न कंटरोल कईल। 

काण्ड हमरा संघे अनमोल कईल। 

बनेचर लेखा दाशा बना के अईले। 

अरे बाड़ मज़बूर तू दीवाना कईले। 

बऊराह कही का। 

हमरे करम में तें पगली लिखईले। 

हमरा से सुंदर थोड़ी मिली। 

अए ?

टूटले चपल पेन्ही मिले चली अईले। 

तोहरिये नु कीरा काटत रहे ?

आ तहरा ना काटेला ?

हमरे करम में तू बोकवा लिखाया है। 

आधी रात बोल काहे मिले के बुलाया है?

आआ....

हाई हिल के सैंडिल तोर का भईल रे ?

धईले नु बा की फेका गईल रे। 

दबे पाँव हम आवत रहनी दियवा बुताके। 

जान जाईत मम्मी हमके मारित लोटा के। 

तहरी माई के ?

का ?

परनाम करेंगे। 

तब ठीक बा। 

दुअरा प खेलत रहे PUBG छोटका भाई हो। 

आईल बानी मिले हम लुकाई हो। 

तोर भइयो कम नईखे। 

तूर देलु दिलवा के ये मोर बाची। 

तोहरे ला फूल लेके अईनी भर खाँची। 

अरे फूल सूँघले से काम चली?

बेशरमी के सब हद पार कईले। 

कईसे कईसे अईनी बा बोखार धईले। 

क्रोसिन खा। 

आ हमरे करम में तें बनरी लिखईले। 

चुप रह अईसन वइसन मत बोल। 

आ टुटही चपल पेन्हि मिले चली अईले। 

ऐ। 

हमरे करम में तू बोकवा लिखाया है। 

आधी रात बोल काहे मिले के बुलाया है। 

चरे खातिर। 

बाऊर बानी निमन तोहरा दिल में बानी छपल। 

बिलकुल सच है। 

चेहरा छोड़ी निहारे ल चपल। 

परी जईसन रूप तोहार लागत रहे हरदम। 

भईलू छुरछुरी बोल काहे हमार आइटम। 

देहियाँ प कपड़ा तोर बाटे मईले। 

अखिलेश खेसारी तू लगल भईले। 

आ...

हमरे करम में छुछुनरी लिखईले। 

आ टुटही चपल पेन्हि मिले चली अईले। 

त का करतीं बोल ना। 

अरे हमरे करम में तू बोकवा लिखाया है। 

आधी रात बोल काहे  मिले के बुलाया है। 

जवनिया प चोकर छीट द नाक डूबा के मर जाईं। 



Post a Comment

0 Comments