आवश्यक सुचना।

कोरोना वायरस से बचने के लिए अपने घर पर ही रहें। कोरोना वायरस से लड़ने में अपना सहयोग दें। सरकार के निर्देशों और Lockdown का पालन करें धन्यवाद। Author- आकाश यादव।

Bani Ham Sadi Suda Lyrics - Khesari Lal Yadav - बानी हम शादी शुदा हो।


Singer- Khesari Lal Yadav & Priyanka Singh.
Lyrics- Bani Hum Shadi Suda.
Music Label - Worldwide Records Bhojpuri.
Feat- Ayesha Kashyap.
Bani Hum Shadi Shuda Ho Lyrics, होली गीत अभी हाल ही में रिलीज़ हुआ है खेसारी लाल यादव ने एकाएक काफी भोजपुरी होली गीत गा चुके है। और उनके सरे गाने सुपरहिट है। इस गाने में उनका साथ दिया है भोजपुरी की नयी गायिका प्रियंका सिंह ने। इस गाने को Worldwide Records Bhojpuri पर अपलोड  किया गया है।

Bani Hum Shadi Shuda Ho Lyrics.


Dekhi Sughar E Badan Rang Dihi Kare Mann 



Ae Ho,

Dekhi Sughar E Badan Rang Dihi Kare Mann

Tohare Khaatir Ae Jaan Tiktok Pe Kuda

Tiktok Pe Kuda, Tiktok Kuda Ho

Kara Holi Mein Na Harkat Behuda

Baani Hum Shaadi Suda Ho

Bani Hum Shaadi Suda Ho

Aah Kara Holi Mein Na Harkat Behuda

Baani Hum Shadi Suda Ho

Baani Hum Shadi Suda Ho

Jaan Aayil Baani Khali Nahi Jayib

Suna Hum Tahra Duwaar Se

Farak Padela Naa Hi Fagun Mein

Viyaahal Chahe Kuwaar Se

Aise Na Satawa Pichkaari Ho

Jhuthon Sun Leba Ae Babu Gaari Ho

Chhot Mott Baate Baat Na Banawa Mudda

Na Banawa Mudda Na Banawa Mudda Ho

Kara Holi Mein Na Harkat Behuda

Baani Hum Shaadi Suda Ho

Bani Hum Shaadi Suda Ho

Aah Kara Holi Mein Na Harkat Behuda

Baani Hum Shadi Suda Ho

Baani Hum Shadi Suda Ho

Abhi Umar Ba Tohar Ae Jaan

Jhoomar Gaa La Ho

Naikhe Marad Tohar Ghare

Khesariye Se Rang Lagawala Ho

Tani Doori Banaiye Ke Raha Ho

Sonu Rang Leke Deh Pa Na Dhaha Ho

Yadav Raj Khatir Tohke Banawale Khuda

Banawale Khuda, Banawale Khuda Ho

Kara Holi Mein Na Harkat Behuda

Baani Hum Shadi Suda Ho

Bani Hum Shadi Suda Ho

Aah Kara Holi Mein Na Harkat Behuda

Baani Hum Shaadi Suda Ho

Baani Hum Shadi Suda Ho

Bani Ham Shadi Suda Lyrics In Hindi.

देखी सुघर ई बदन रंग दीही करे मन।
ऐ हो।
देखी सुघर ई बदन रंग दिही करे मन।
तोहरे खातिर ऐ जान टिकटॉक पे कुदा।
टिकटॉक पे कूदा टिकटॉक पे कूदा हो।
कर होली मे ना हरकत बेहूदा बानी हम शादी शूदा हो।
बानी हम शादी शुदा हो।
आ कर होली में ना हरकत बेहुदा बानी हम शादी शुदा हो।
बानी  हम शादी शुदा हो।
जान आईल बानी खाली नाही जाईब सुन हम तोहरा दुआर से।
फ़रक पड़ेला नाही फागुन में।
बियहल चाहे कुँआर से।
अइसे ना सटाव पिचकारी हो झूठे सुन लेब ए बाबू गारी हो।
छोटे मोट बातें बात ना बनाव मुद्दा।
ना बनाव मुद्दा ना बनाव मुद्दा हो।
कर होली में ना हरकत बेहूदा बानी हम शादी शुदा हो।
बानी हम शादी शुदा हो।
आ कर होली में ना हरकत बेहूदा बानी हम शादी शुदा हो।
बानी हम शादी शुदा हो।
अभी उमर बा तोहार ऐ जान।
झूमर गा ल हो।
नइखे मरद तोहरा घरे खेसरिये से रंग लगवा ल हो।
तनी दूरी बनाइये के रहा हो।
सोनू रंग लेके देह प ना ढह हो।
यादव राज खातिर तोहके बनवले खुदा।
बनवले खुदा बनवले खुदा हो।
कर होली में न हरकत बेहूदा बानी हम शादी शुदा हो।
बानी हम शादी शुदा हो।
आ कर होली में न हरकत बेहूदा बानी हम शादी शुदा हो।
बानी हम शादी शुदा हो।
Read More- Lahanga Lal Ho Gail Lyrics By - khesari Lal Yadav.

Post a Comment

0 Comments