आवश्यक सुचना।

कोरोना वायरस से बचने के लिए अपने घर पर ही रहें। कोरोना वायरस से लड़ने में अपना सहयोग दें। सरकार के निर्देशों और Lockdown का पालन करें धन्यवाद। Author- आकाश यादव।

Maliya Ke Galiya Lyrics - मलिया के गलिया। Ritesh Pandey.

Maliya Ke Galiya Lyrics.

Album :- Maliya Ke Galiya Ritesh Pandey
Song :- Maliya Ke Galiya
Singer :- Ritesh Pandey, Priyanka Singh
Lyrics :- Akhilesh Kashyap
Music Director :- Ashish Verma
Music Arranger :- Kailash Pandey, Ashish Verma
Video Director :-
Company/ Label :- Wave
Digital Managed by – Lokdhun

Maliya Ke Galiya Lyrics. यह भोजपुरी सांग युवाओं के बीच काफी लोकप्रिय हो रहा है। इस होली के गाने ने यूट्यूब पर काफी धमाल मचाया हुआ है।  यह गाना रितेश पांडेय जी एवं अंतरा सिंह प्रियंका के द्वारा गाया गया। Holi Song Lyrics.

जिसमे एक नए धुन का प्रयोग किया गया है। और इसका धुन सुनने में काफी अच्छा लग रहा है। लोगो ने इसे खूब सराहा है। इस गाने पर यूट्यूब पर अबतक मिलियंस व्यूज आ चुके है।  इससे यह पता चलता है की इसकी कितनी लोकप्रियता है। लोग इसे कितना सुनना पसंद कर रहे हैं।

Maliya Ke Galiya Lyrics - मलिया के गलिया। Ritesh Pandey.

Suno Janu Tere Zalim Hain Yaar, Ban Gaye Hain Holi Mein Hatyaar.

Suno Janu Tere Zalim Hain Yaar, Ban Gaye Hain Holi Mein Hatyaar.

Bhabhi Bhabhi Kah Ke Hai Fayda Uthaya.

Mere Maliya Ke Galiya Par Rang Sala Kawan Lagaya.

Mere Maliya Ke Galiya Par Rang Sala Kawan Lagaya.

Dhan Hate Tohare Khali, Tuhi Lagav Naa.

Nevata Naikhi Dele Pura Gauaa Ke.

Aisan Iyaar Log Se,Door Raakhi Hamara Ke.

Saaf Saaf Kahatani Raura Se.

Sun! Holiya Mein Unch Nich, Hokhabe Karela, Bura Jani Maan Hamaar Dhan!

Faguaa Ke Matlab Ihe Nu Hola, Atana Kharab Nahi Hawa San.

Pala Kiya Body Mujhe Chhanchhanaya.

Mere Maliya Ke Galiya Par Rang Sala Kawan Lagaya.

Mere Maliya Ke Galiya Par Rang Sala Kawan Lagaya.

Sun Ritesh Rangava,Aashish Akhilesh Ke Jaha Taha Kaile Ba Elergy Ho.

Rahan Se Dalit Log Ta, Man Nahi Kareti, Baki Kaam Kaile Bate Farji Ho.

Jaan Tani Onhanke saghahi Bade Padhale, Nanhe Par Ke Hauve Badmash Ho.

Jawan Aaj Ghatna Tohare Sanghe Ghatal Ba, Okani Ke Lehab Hum Class Ho.

Sabke sab Hain Friend Tere Ek Number Behaya.

Mere Maliya Ke Galiya Par Rang Sala Kawan Lagaya.

Mere Maliya Ke Galiya Par Rang Sala Kawan Lagaya.


Maliya Ke Galiya Lyrics In Hindi - मलिया के गलिया। Ritesh Pandey.

सुन जानू तेरे जालिम है यार।  बन गए हैं होली में हत्यार। 

सुन जानू तेरे जालिम है यार।  बन गए हैं होली में हत्यार। 

भाभी भाभी कह के है फायदा उठाया। 

मेरे मलिया के  रंग साला कवन लगाया। मेरे मलिया के  रंग साला कवन लगाया।

धन हटे तोहरे खाली तुही लगाव ना। नेवता नईखी देले पूरा गऊआं के। 

अईसन इयार लोग से। दूर राखी हमरा के। साफ़ साफ़ कहतानी रऊरा से। 

होलिया में ऊंच नीच होखबे करेला। बुरा जनी मान हमार धन। 

फगुआ के मतलब ईहे नू होला। अतना ख़राब नाही हव सन। 

पाला किया बॉडी मुझे छनछनाया।

मेरे मालिया के गलिया पर रंग साला कवन लगाया। मेरे मालिया के गलिया पर रंग साला कवन लगाया। 

सुन रितेश रंगवा। आशीष अखिलेश के जाहां ताहाँ कईले बा एलर्जी हो। 

रहन से डाली त लोग त। माना नाही करेती। बाकी काम कईले बाड़े फ़रज़ी हो। 

जान तनी ओन्हन्के संघही बाडे पढले। नान्हे पर के हउवे बदमाश हो। 

जवन आज घटना तोहरे संघे घटल बा। ओकनी के लेहब हम कलास हो। 

सब के सब हैं फ्रेंड तेरे एक नंबर बेहाया।

मेरे मलिया के गलिया पर रंग साला कवन लगाया।

मेरे मलिया के गलिया पर रंग साला कवन लगाया।

Maliya Ke Galiya Lyrics - मलिया के गलिया PDF File Download.

Post a Comment

0 Comments