आवश्यक सुचना।

कोरोना वायरस से बचने के लिए अपने घर पर ही रहें। कोरोना वायरस से लड़ने में अपना सहयोग दें। सरकार के निर्देशों और Lockdown का पालन करें धन्यवाद। Author- आकाश यादव।

Dalata Rang Lahanga Me Devra Lyrics - Khesari Lal Yadav

Dalata Rang Lahanga Me Devra Lyrics.

Dalata Rang Lahanga Me Devra- नया होली गीत है। जो की खेसारी लाल यादव जी के आवाज़ में है 
यह गाना इनके होली के और भी गानो की तरह काफी लोकप्रिय हो रहा है। लोग इसे यूट्यूब पर जमकर प्यार बरसा रहे हैं। इस गाने को - Speed Records Bhojpuri यूट्यूब चैनल पर अपलोड किया गया है। 

Dalata Rang Lahanga Me Devra Lyrics - Khesari Lal Yadav.

Ae Raja Bus Gail Jake Pardesh Bani Pareshan Ago Sun Sandesh.

Holi Hai...

Ae Raja Bus Gail Jake Pardesh Bani Pareshan Ago Sun Sandesh.

Aiha... Aiha Jabe Tu Ae Saiyaa Liha Jani Hamara Se Bevara.

Daal Ta Rang Pura Devara Balam Bech Saudi Me Ghewda.

Daal Ta Rang Pura Devara Balam Bech Saudi Me Ghewda.

Fagun Ke Lahar Me Dubuki Lagave, Mauka Ke Fayda Woo Jamke Uthave.

Holi Hai...

Fagun Ke Lahar Me Dubuki Lagave, Mauka Ke Fayda Woo Jamke Uthave.

Sutala Sutala Mein Petwa Ke Upar Gobar Maati Se Levara.

Dalata Rang Pura Devara Balam Bech saudi Me Ghevada.

Dalata Rang Pura Devara Balam Bech saudi Me Ghevada.

Dhake Pichkari Hamara Saree Par Bhidave, Ekay Tak Dekhe Nahi Nazar Hatave.

Holi Hai...

Dhake Pichkari Hamara Saree Par Satave, Ekay Tak Dekhe Nahi Nazar Hatave.

Pawan..., Pawan Khesari Ke Yaari, Aene Ghume Shankar Sanghe Jewra.

Dalata Rang Rozo Devra Balam Bech Saudi Me Ghevda.

Dalata Rang Pura Devra Balam Bech Saudi Me Ghevda.

Ye Raja Bus Gaile Jake Pardesh bani Pareshan Ago Sun sandesh.

Aiha... Aiha Jabe Tu Ye Saiya Liha Jani Hamara Se Bevra.

Dalata Rang Pura Devra Balam Bech Saudi Me Ghevda.

Dalata Rang Pura Devra Balam Bech Saudi Me Ghevda.

Dalata Rang Lahanga Me Devra Lyrics In Hindi - Khesari Lal Yadav.

ये राजा बसी गईल जाके परदेश। बानी परेशानी एगो सुन सन्देश। 

होली है। 

ये राजा बसी गईल जाके परदेश। बानी परेशानी एगो सुन सन्देश। 

अईह अईह जबे तू ऐ सईया लिह जनी हमरा से बेवरा। 

डालता रंग पूरा देवरा बलम बेच सऊदी में घेवड़ा। 

डालता रंग पूरा देवरा बलम बेच सऊदी में घेवड़ा। 

फागुन के लहर में डुबकी लगावे। मौका के फायदा उ जम के उठावे। 

फागुन के लहर में डुबकी लगावे। मौका के फायदा उ जम के उठावे। 

सुतला।  सुतला  पेटवा के ऊपर गोबर माटी से लेवरा। 

डालता रंग पूरा देवरा बलम बेच सऊदी में घेवड़ा। 

डालता रंग पूरा देवरा बलम बेच सऊदी में घेवड़ा। 

ढके पिचकारी हमरा साड़ी प भिड़ावे। एके टक देखे नाही नज़र हटावे। 

ढके पिचकारी हमरा साड़ी प सटावे । एके टक देखे नाही नज़र हटावे। 

पवन। पवन खेसारी खेसारी के यारी में घूमे शंकर संघे जेवरा। 

डालता रंग पूरा देवरा बालम बेच सऊदी में घेवड़ा। 

डालता रंग पूरा देवरा बलम बेच सऊदी में घेवड़ा। 

ये राजा बसी गईल जाके परदेश। बानी परेशानी एगो सुन सन्देश। 

अईह अईह जबे तू ऐ सईया लिह जनी हमरा से बेवरा। 

डालता रंग पूरा देवरा बलम बेच सऊदी में घेवड़ा। 

डालता रंग पूरा देवरा बलम बेच सऊदी में घेवड़ा। 

Dalata Rang Lahanga Me Devra Lyrics PDF File Download.

Post a Comment

0 Comments